WOLF-Garten Snoeischaar RR-EN

De WOLF-Garten Snoeischaar RR-EN is een mooie robuuste standaard snoeischaar. Deze snoeischaar is geschikt voor zowel links handige als rechts handige gebruikers. De WOLF-Garten Snoeischaar RR-ENsnijdt aan beide zijden en snoeit stompvrij. Dit stompvrij snijden is bevorderlijk voor een snelle genezing van de tak na de snoei

De WOLF-Garten Snoeischaar RR-EN heeft een handige eenhandsvergrendeling. Dit is makkelijk om de snoeischaar na het snoeien vast te zetten en zo veilig op te bergen. De papegaaienbek die deze WOLF-Garten snoeischaar heeft zorgt voor een zuivere en nauwkeurige snede zonder beschadigingen. 

De WOLF-Garten Snoeischaar RR-EN is een snoeischaar welke uitermate geschikt is voor het snoeien van jong hout. De messen hebben een antikleeflaag. Deze snoeischaar is geschikt voor het snoeien van takken met een doorsnede van maximaal 19 mm doorsnede.

Met deze WOLF-Garten Snoeischaar RR-EN kunt u eenvoudig een heg of struik snoeien zodat deze niet te groot wordt. Voor het snoeien van dikke  takken wordt een takkenschaar of takkenzaag aanbevolen. 

De WOLF-Garten Snoeischaar RR-EN heeft een veer tussen de handgrepen die op zo’n manier gemaakt is dat deze niet vervuild, blijft hangen of eruit springt en zoek raakt.

De WOLF-Garten Snoeischaar RR-EN is glans verzonken en garandeert daardoor een lange levensduur.De WOLF-Garten Snoeischaar RR-EN is gemaakt van hoogwaardig materiaal. zorgt voor prettig snoeien en een goede snoeiprestatie. Met deze standaard WOLF-Garten snoeischaar kunt u vele snoeiwerkzaamheden moeiteloos verrichten in uw tuin.

 Net als de andere snoeischaren uit het assortiment van WOLF-Garten is ook de WOLF-Garten Snoeischaar RR-EN zeer robuust, functioneel, veilig, handig, krachtbesparend en betrouwbaar. 

De snoeischaar RR-EN komt uit het uitgebreide assortiment kwaliteit snoeischaren van WOLF-Garten. Door het juiste tuingereedschap en het juiste tuinonderhoud te doen geniet u van een mooi onderhouden tuin.

Met het snoeigereedschap van WOLF-Garten is het snoeiwerk ontspannen en plezierig om te doen. Tuinieren moet wel leuk blijven!

Bezoek de website van WOLF-Garten en bekijk wat voor handig en kwalitatief mooi tuingereedschap er in het assortiment aanwezig is.

Heeft u liever een WOLF-Garten accu snoeischaar >>Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:

Copyright © Ventura Connect Group BV 2019

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Tuinieren