WOLF-Garten Ri-T Handgrasschaar Aktion

De WOLF-Garten Ri-T Handgrasschaar Aktion is een type handgrasschaar. Over het algemeen wordt een handgrasschaar gebruikt om bijvoorbeeld graskanten bij te knippen. Ook op plekken waar u bijvoorbeeld met een grasmaaier niet gemakkelijk bij kunt of wanneer plekken te hoog zijn, kan een handgrasschaar een uitkomst bieden.

Er zijn verschillende soorten handgrasscharen te verkrijgen. Het is belangrijk dat u van tevoren nadenkt over welke eigenschappen voor u van belang zijn. De Ri-T Handgrasschaar Aktion van WOLF-Garten beschikt over een aantal handige en unieke eigenschappen. Zo is deze handgrasschaar voorzien van een anti-kleef laag van Hostaflon. Hostaflon is een stof die er voor zorgt dat het gras tijdens het knippen niet aan de schaarbladen blijft kleven. Een ander voordeel is dat u met de Ri-T Handgrasschaar Aktion ook gemakkelijk langs muren op kunt snijden. Dit heeft onder andere te maken met de 180º draaibare schaarbladen. De Ri-T Handgrasschaar Aktion is voorzien van een gebogen blad die aan beide zijden met precisie geslepen is.

Op de website van Wolf-Garten vindt u een overzicht van diverse soorten handgrasscharen. De Ri-T Handgrasschaar Aktion kunt u ook op de website van Wolf-Garten vinden en/of bestellen. Naast handgrasscharen heeft Wolf-Garten nog vele andere soorten tuingereedschap in het assortiment. Hierbij kunt u onder andere denken aan diverse soorten handgereedschappen, grasmaaiers, kettingzagen, harken en tuinhandscbhoenen.

WOLF-Garten is al 80 jaar hét merk in tuinieren, ga naar de WOLF-Garten shop in shop op FonQ.nl, schaf uw tuingereedschap direct aan en laat het binnen 24 uur makkelijk thuisbezorgen!Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:

Copyright © Ventura Connect Group BV 2020

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Tuinieren