WOLF-Garten Multi-star RE-K handzaag

De WOLF-Garten Multi-star RE-K is een type zaag. Een zaag valt onder de categorie handgereedschap en wordt over het algemeen gebruikt voor het bewerken van materialen zoals hout. Een zaag bestaat meestal uit een metalen blad dat getand is.

Zagen zijn in allerlei soorten en vormen te verkrijgen. Voorbeelden van soorten zagen zijn de trekzaag, de kapzaag, de decoupeerzaag, de boomzaag, de kettingzaag en de handzaag. De Multi-star RE-K is een type handzaag. Zoals de naam al aangeeft is dit een type zaag die gemakkelijk met de hand bediend kan worden. De Multi-star RE-K van WOLF-Garten is een specifieke handzaag en speciaal ontwikkeld voor het gebruik in kleine bomen.

De WOLF-Garten Multi-star RE-K is voorzien van een zuivere en scherpe snede. Hierdoor kunt u zonder grote krachtinspanning gemakkelijk bepaalde zaken doorzagen. Daarnaast is de snede extreem glad. Hier is voor gezorgd om bacteriële besmetting te voorkomen. Deze specifieke handzaag is voorzien van speciale trektanden. Ook is er een veiligheidsvergrendeling aangebracht op de Multi-star RE-K om de kans op ongelukken te voorkomen. Het zaagblad van deze handzaag is 16 centimeter. U kunt de zaag ook nog eens inklappen indien gewenst.

Wanneer u geïnteresseerd bent in het aanschaffen van de Multi-star RE-K of een soortgelijke zaag, bent u bij Wolf-Garten aan het juiste adres. Dit bedrijf heeft naast de Multi-star RE-K nog een aantal andere handzagen in het assortiment. Op de website van Wolf-Garten vindt u een overzicht van het gehele assortiment aan zagen

WOLF-Garten is al 80 jaar hét merk in tuinieren, ga naar de WOLF-Garten shop in shop op FonQ.nl, schaf uw tuingereedschap direct aan en laat het binnen 24 uur makkelijk thuisbezorgen!Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:

Copyright © Ventura Connect Group BV 2020

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Tuinieren