WOLF-Garten LU-2P Tuinschepje smal

Het LU-2P Tuinschepje smal is een specifiek type tuinschepje. Een tuinschepje wordt over het algemeen gebruikt om planten te planten of te verplanten. Het gaat dan vaak om planten die in een bloembak, bloempot of vrij in de tuin staan. Met een tuinschepje kunt u gemakkelijk de grond om de plant heen weg snijden als het ware en zo de plant uit de grond halen. Vervolgens maakt u ook met het tuinschepje gemakkelijk een gat in de grond waarin u uw plant kunt plaatsen die u wilde verplaatsen.

Tuinschepjes zijn in allerlei soorten en maten te verkrijgen. Het verschil zit hem vaak in hele kleine details. Zo is het grote voordeel van het WOLF-Garten LU-2P Tuinschepje smal dat deze erg spits toeloopt. Hierdoor kunt u nog gemakkelijker een gat in de grond scheppen. De werkbreedte van het LU-2P Tuinschepje smal van WOLF-Garten is dan ook slechts 5 centimeter. Een ander voordeel is dat dit tuinschepje uitgerust is met een drie-zone handgreep. Dit houdt in dat de handgreep erg comfortabel is, u veel kracht kunt uitoefenen op de handgreep en daarnaast ook voldoende controle houdt.

Het LU-2P Tuinschepje smal is te verkrijgen bij Wolf-GartenWOLF-Garten is al 80 jaar hét merk in tuinieren, ga naar de WOLF-Garten shop in shop op FonQ.nl, schaf uw tuingereedschap direct aan en laat het binnen 24 uur makkelijk thuisbezorgen!Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:

Copyright © Ventura Connect Group BV 2020

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Tuinieren