WOLF-Garten LU-2B Bloemenvorkje

Het WOLF-Garten LU-2B Bloemenvorkje valt onder de categorie tuingereedschap. Wanneer u uw tuin wilt gaan onderhouden is het belangrijk dat u beschikt over geschikt tuingereedschap. Tuingereedschap dat vaak gebruikt wordt zijn het tuinschepje, de hark, de schop, het hakje en de schoffel. Ook een bloemenvorkje wordt vaak gebruikt.

Het WOLF-Garten LU-2B Bloemenvorkje kan specifiek ingezet worden voor het planten of verplaatsen van planten. U kunt gemakkelijk het bloemenvorkje onder de plant schuiven en deze uit de aarde omhoog duwen. Bij het planten van een plant kunt u ook met het bloemenvorkje een gat maken. Door de puntige, smalle tanden van het LU-2B Bloemenvorkje kunt u tuinieren en planten zonder de planten te beschadigen.

Als materiaal is voor het WOLF-Garten LU-2B Bloemenvorkje gebruik gemaakt van hoogwaardig kwaliteitsstaal. Hierdoor kunt u met dit bloemenvorkje nog jarenlang in de tuin werken. De werkbreedte van dit bloemenvorkje is 7.5 centimeter. Op het handvat van het LU-2B Bloemenvorkje is een comfort zone aangebracht. Hierdoor krijgt u tijdens het werken in de tuin veel minder snel blaren of andere kneuzingen.

U kunt het LU-2B Bloemenvorkje verkrijgen bij Wolf-Garten. Dit bedrijf staat bekend om de kwaliteit en duurzaamheid van hun producten. WOLF-Garten is al 80 jaar hét merk in tuinieren, ga naar de WOLF-Garten shop in shop op FonQ.nl, schaf uw tuingereedschap direct aan en laat het binnen 24 uur makkelijk thuisbezorgen!

 Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:

Copyright © Ventura Connect Group BV 2020

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Tuinieren