LF50 Speelgazon

LF 50 speelgazon

Wanneer u een gazon aan wilt leggen, kunt u er onder andere voor kiezen gebruik te maken van graszaad. Er zijn verschillende soorten graszaad te verkrijgen. Elk type graszaad is ontwikkeld voor een bepaalde toepassing. De meest voorkomende toepassingen van graszaden zijn voor een siergazon, schaduwgazon, speelgazon en voor het repareren van een gazon.

De LF 50 speelgazon is een product dat bestaat uit een mengsel van graszaden. De toepassing van dit product is het aanleggen van een speelgazon. Met een speelgazon wordt een gazon of grasveld bedoeld dat veerkrachtig moet zijn en daarnaast tegen een stootje moet kunnen. De naam ‘’speelgazon’’ is dan ook ontstaan omdat op dit soort grasvelden kinderen goed kunnen voetballen, rennen en spelen, zonder dat het gras er onder lijdt. Mengsels van graszaden voor speelgazons zoals de LF 50 speelgazon bestaan soms wel uit 12 tot 24 verschillende soorten gras. Hierdoor zijn er altijd wel een paar soorten die goed zullen aanslaan onder verschillende omstandigheden.

De LF 50 speelgazon heeft een aantal voordelen ten opzichte van andere graszaden voor speelgazons. Zo kiemen de graszaden van de LF 50 speelgazon erg snel en is het gazon al na enkele weken te gebruiken. Ook trekt het gazon snel dicht en is het extreem belastbaar. Een ander voordeel van de LF 50 speelgazon is dat de graszaden geschikt zijn voor alle bodemsoorten. Naast dat de LF 50 speelgazon ingezet kan worden voor het aanleggen van een speelgazon, kan dit product ook gebruikt worden voor het inzaaien van kale plekken. Het beste kunt u de graszaden in de periode van april tot oktober strooien. Het meest ideaal zijn de maanden mei en september.

U kunt het LF 50 speelgazon verkrijgen bij WOLF-Garten. Dit bedrijf heeft door de jaren heen veel kennis opgedaan over onder andere het aanleggen van verschillende soorten gazons. De LF 50 speelgazon is geschikt voor een oppervlakte van 50m2.

Naast het LF 50 speelgazon kunt u ook andere producten bij WOLF-Garten verkrijgen voor het onderhouden van uw speelgazon. Voor meer informatie kunt u terecht op de website.Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:

Copyright © Ventura Connect Group BV 2018

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Tuinieren