WOLF-Garten Accu Snoeischaar LI-ION POWER RR 2000

De WOLF-Garten Accu Snoeischaar LI-ION POWER RR 2000 is een hele mooie energie zuinige LI-ION POWER accu aangedreven snoeischaar. Deze Accu Snoeischaar is een mooi alternatief voor een handmatige snoeischaar. Als er veel gesnoeid moet worden in de tuin zoals buxus, rozen, takken en twijgen is de WOLF-Garten Accu Snoeischaar LI-ION POWER RR 2000een fantastisch tuingereedschap om het snoei werk mee te doen zonder dat het kracht kost. 

Accu snoeischaren zijn erg populair. Het zijn ideale snoeischaren om zonder kracht te zetten het snoeiwerk uit te voeren. Altijd handig om de accu opgeladen te hebben. Dit is gewoon gemak bij het snel even uitvoeren van wat snoei klusjes. Druk op de gele knop en snoeien maar! 

De WOLF-Garten Accu Snoeischaar LI-ION POWER RR 2000 heeft een geïntegreerde LI-ION accu met een voltage van 3,7. Dit maakt het snoeien aanzienlijk lichter. De WOLF-Garten Accu Snoeischaar LI-ION POWER RR 2000 heeft een ergonomische vorm en een comfortabele grip. Daardoor ligt de snoeischaar erg prettig in de hand. Het gewicht van deze snoeischaar is slechts 500 gram.

Het opladen van de LI-ION accu duurt 4 uur en met een volle accu kan deze snoeischaar RR 2000 zo’n 400 keer knippen. Dit is ook afhankelijk van het soort hout wat er gesnoeid wordt. De maximale takdikte die gesnoeid kan worden is tot 14 mm doorsnede. 

De WOLF-Garten Accu Snoeischaar LI-ION POWER RR 2000 wordt geleverd met een oplader voor de LI-ION accu. 

De WOLF-Garten Accu Snoeischaar LI-ION POWER RR 2000 is een van de 3 accu snoeischaren uit het WOLF-Garten programma. Deze snoeischaren zijn ontworpen om het snoeiwerk eenvoudiger te maken voor o.a. oudere gebruikers en voor tuiniers die veel snoeiwerk moeten verrichten. 

WOLF-Garten is een tuinmerk dat er voor zorgt dat tuinieren leuk is en leuk blijft. Geen kracht verspilling hoeven doen om een klus uit te voeren in de tuin. WOLF-Garten heeft daar altijd een oplossing voor. Bezoek de website van WOLF-Garten en neem een kijkje in het uitgebreide assortiment.Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:

Copyright © Ventura Connect Group BV 2018

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Tuinieren