WOLF-Garten LU-2K Tuinschepje

Het WOLF-Garten LU-2K Tuinschepje is een type plantenschep. Scheppen zijn in allerlei soorten en maten te verkrijgen. Het LU-2K Tuinschepje is een type schep dat voornamelijk veel gebruikt wordt om planten te verplanten en te verplanten die in een bloembak, in een bloempot of in de tuin staan.

Het LU-2K Tuinschepje van WOLF-Garten heeft een werkbreedte van 7 centimeter. Doordat dit een relatief kleine schep is, kunt u gemakkelijk tussen struiken, bloemen en planten in aan het werk. Het grote voordeel van het WOLF-Garten LU-2K Tuinschepje is dat u met dit schepje gemakkelijk graten in de grond kunt maken voor het planten en ook delen van een oppervlak uit kunt graven, zelfs wanneer het een harde bodem betreft. Als materiaal is gebruik gemaakt van staal, wat voor een lange levensduur zorgt. Een ander voordeel van dit tuinschepje is dat dit schepje voorzien is van een drie-zone handgreep. De handgreep van het WOLF-Garten LU-2K Tuinschepje is zo vormgegeven dat deze erg prettig in de hand ligt, waardoor u gemakkelijk en comfortabel van het tuinschepje gebruik kunt maken. Ook wordt door de drie-zone handgreep de kans op blaren aanzienlijk verkleind.

Op de website van Wolf-Garten kunt u het LU-2K Tuinschepje gemakkelijk en snel bestellen. Ook wanneer dit tuinschepje niet geschikt is voor uw specifieke toepassing, kunt u zeker bij Wolf-Garten terecht. Dit bedrijf beschikt namelijk over een breed en gevarieerd assortiment aan tuingereedschappen. Op de website vindt u een overzicht van alle producten!

Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:

Copyright © Ventura Connect Group BV 2020

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Tuinieren