WOLF-Garten KF-2K Voegenkrabber

De WOLF-Garten KF-2K Voegenkrabber is zoals de naam al aangeefteen type voegenkrabber. Wanneer u van plan bent tuingereedschap aan te schaffen om in de tuin te werken, dan kan de voegenkrabber zeker niet ontbreken. Wanneer u een terras of voetpad aangelegd heeft in de tuin, zullen al gauw tussen de voegen van de tegels mossen, gras en onkruid ontstaan. Een voegenkrabber kan dan een uitkomst bieden. Met een voegenkrabber van WOLF-Garten kunt u gemakkelijk onkruid, mos en gras verwijderen.

Er zijn talloze soorten voegenkrabbers te verkrijgen. De WOLF-Garten KF-2K Voegenkrabber onderscheidt zich van andere soorten voegenkrabbers doordat deze speciaal ontwikkeld is voor het verwijderen van onkruid, gras en mos tussen muurkanten, tegels en trappen. Daarnaast is de KF-2K Voegenkrabber van WOLF-Garten voorzien van de zogenaamde drie-zone-greep. Dit houdt in dat er een harmonieus geheel van kracht, controle en het hoogste comfort geboden kan worden. Doordat er een combinatie gemaakt is van deze drie elementen, wordt bescherming van de handen gegarandeerd en zullen geen blaren en/of kneuzingen ontstaan.

Een ander groot voordeel van de KF-2K Voegenkrabber is dat de pasvorm erg prettig is. Dit komt doordat er zachte zones en een gebogen vorm zijn aanbracht. Door de vingercontour kan extra bescherming voor de hand geboden worden. Het brede, afgeronde uiteinde is goed te gebruiken wanneer u veel kracht wilt zetten.

Bent u overtuigd van de vele voordelen van de KF-2K Voegenkrabber en wilt u deze voegenkrabber aanschaffen? Ga dan snel naar de website van Wolf-Garten en bestel hem vandaag nog!
Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:

Copyright © Ventura Connect Group BV 2020

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Tuinieren