Tuinarchitectuur opleiding bij IPD


Kies de opleiding die bij u past: Tuinarchitectuur<<< www.ipd-opleiding.nl Nieuw bij IPD!

Een droomtuin. Ecologisch en kindvriendelijk, romantisch, spiritueel of juist met veel speelse water- en rotspartijen. Met groene vingers kunt u alle kanten op.

Kiest u nu voor een (goedbetaalde) baan binnen deze veelzijdige bedrijfstak, dan bent u met de opleiding Tuinarchitectuur van IPD aan het juiste adres. Inspireer uw opdrachtgevers door een geheel nieuwe buitenruimte te ontwerpen, wroet met uw handen in de aarde en geniet dagelijks van de schoonheid van bomen, bloemen en bladeren. Met studiemateriaal van Rob Verlinden, bekend van TV

Stap nu in een wereld vol schoonheid, creativiteit en uitstekende verdiensten. Met de cursus Tuinarchitectuur van IPD zet u uw liefde voor de natuur vandaag nog om in een bloeiende loopbaan!

Voor meer informatie klikt u bovenaan deze pagina op de titel 'Tuinarchitectuur'.

Als zelfstandige aan het werk?
U kunt als groenontwerper uw eigen adviespraktijk beginnen! Doe gratis De Ondernemerstest om te kijken of u uit het juiste hout gesneden bent voor een zelfstandig bestaan als tuinontwerper of volg de cursus Ondernemerschap.

meer informatie over de cursus Tuinarchitectuur

Studieadvies:
Maak een afspraak of bel voor een vrijblijvend studieadvies (030 2447730)
Weet u niet zeker of uw vooropleiding passend is? Wilt u graag van te voren de studieboeken inzien? Bij ons kunt u vrijblijvend een afspraak maken met een van onze studieadviseurs

Download of bestel de gratis brochure op www.ipd-opleidingen.nl
Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:

Copyright © Ventura Connect Group BV 2018

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Tuinieren